بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

موضوع : علوم و صنایع غذایى


موارد یافت شده: 44

1 - میکروبیولوژی و ایمونولوژی (چکیده)
2 - مقدمه‌ای بر بیوتکنولوژی غذایی (چکیده)
3 - خواص بیوفیزیکی محصولات کشاورزی و مواد غذایی (چکیده)
4 - دانش و تکنولوژی تولید ماست (چکیده)
5 - تولید پنیر فتابه روش صنعتی و سنتی (چکیده)
6 - Ultrasound and Food industry (چکیده)
7 - مبانی سینتیک واکنشها در مواد غذایی (چکیده)
8 - فناوریهای نوین صنایع غذایی (چکیده)
9 - تکنولوژی فرآورده های خمیری (چکیده)
10 - میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 1 (چکیده)
11 - غنی سازی آرد گندم (چکیده)
12 - میکروبیولوژی غذایی کاربردی و ازمایشگاهی (چکیده)
13 - میکروبیولوژی غذایی مدرن جلد 2 (چکیده)
14 - اطلس میکروبیولوژی مواد غذایی (چکیده)
15 - روشهای pcr در مواد غذایی (چکیده)
16 - زیست فناوری کاربردی در صنایع غذایی (چکیده)
17 - آنزیمها در صنایع غذایی (چکیده)
18 - روشهای تجزیه ICUMSA در تصفیه خانه های شکر (چکیده)
19 - آب و اقتصاد آن در صنعت قند (چکیده)
20 - کوره آهک و تولید شیر آهک در صنعت قند (چکیده)
21 - تکنولوژی شیر و فرآورده‏های لبنی (چکیده)
22 - عملکرد و کاربرد انواع افزودنی های سلامتی بخش در صنایع لبنی (چکیده)
23 - راهنمای عملیات آماده سازی و فروش میوه ها و سبزی ها از مزرعه تا بازار (چکیده)
24 - صنایع غذایی نوین (چکیده)
25 - مقدمه ای بر بیوتکنولوژی مواد غذایی (چکیده)
26 - روش های PCR در مواد غذایی (چکیده)
27 - آنزیمها در صنایع غذایی (چکیده)
28 - تکنیک های ملکولی در بوم شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری (چکیده)
29 - Hyperspectral Imaging for Food Quality Analysis and Control - Book chapter (چکیده)
30 - مبانی مهندسی فرآیند غذایی (چکیده)
31 - فرآوری های حداقل در صنایع غذایی (چکیده)
32 - مالت، تکنولوژی تولید، کاربردها و کنترل کیفیت (چکیده)
33 - فراوری مواد غذایی با فشار بالا (چکیده)
34 - رنگ های خوراکی طبیعی (چکیده)
35 - Mushrooms: Types, Properties and Nutrition (چکیده)
36 - پیش بینی زمان ماندگاری مواد غذایی بر اساس مدل های ریاضی (چکیده)
37 - میکروبیولوژی و ایمونولوژی (چکیده)
38 - بسته‌بندی مواد غذایی فرآوری شده به روش های غیر‌حرارتی (چکیده)
39 - راهنمای محیط های کشت میکروبی مواد غذایی (چکیده)
40 - دستورالعمل کنترل کیفی ازمایشگاهی در کارخانه های قند (چکیده)
41 - روشهای پخت اکستروژن (چکیده)
42 - اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی (چکیده)
43 - اصول برچسب گذاری مواد غذایی (چکیده)
44 - Rheology: Principles, Applications and Environmental Impacts (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر